VadeVi
La DO Cava engega la primera edició de Cava Night a Madrid
  • CA

El Consell Regulador del Cava engega la primera edició de Cava Night Madrid el proper 17 de novembre, a les 20.30 hores, a l’Arts Club Madrid, un dels llocs de moda de la capital de l’Estat.

Aquest projecte de la DO Cava, que ja va celebrar la seva primera edició a Barcelona el passat mes de juny, té com a objectiu apropar el cava als consumidors més joves. En aquest sentit, el president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, assenyala la importància d’aquest tipus de trobades perquè “són essencials per apropar-nos als joves consumidors i mostrar-los que el Cava també pot ser consumit a la nit gràcies a la seva frescor, elegància i gran qualitat”. A més, “el cava és ideal per prendre a qualsevol hora i deshora, no únicament per al moment del brindis o de les celebracions”, destaca Bonet.

Cava Night Madrid agruparà cava, música, moda i gastronomia en un ambient “exclusiu”. L’esdeveniment té places limitades i els fans de Facebook i seguidors de Twitter disposaran d’entrades dobles que se sortejaran entre tots els que s’inscriguin a través de la pàgina www.cavanight.com.

Així mateix, els assistents tindran l’oportunitat de degustar caves de més de 60 empreses, a més de gaudir de tres còctels diferents dissenyats per a l’ocasió com el Pink&Mint Cava, Cavatropic i Cava Loves Tea.

Cava Night Madrid compta amb el patrocini de la firma de moda Medwinds que, des del principi, es va interessar per aquesta iniciativa perquè “compartim el mateix públic objectiu, i els mateixos valors de qualitat, senzillesa, elegància, tradició i sobretot, mediterrani”, destaquen des de la direcció de la companyia.

Data: Dimarts, 17 de novembre

Hora: 20.30 hores

Lloc: Arts Club Madrid

Carrer Velázquez, 96.

Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa