VadeVi
La DO Montsant, amb l’Associació Catalana de Sommeliers
  • CA

La Denominació d’Origen Montsant ha tancat un acord de patrocini per a tres anys (2015, 2016 i 2017) amb l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS). D’aquesta manera, la DO Montsant evidencia el seu suport a una associació fundada el 1990 i actualment amb més de 530 socis, que vetlla pel prestigi de la sommelieria, la formació contínua dels seus membres, la promoció del consum responsable de vi de qualitat i la comunicació de la cultura de vi a d’altres professionals, empreses i persones amants del vi a Catalunya.

L’acord de patrocini i col·laboració entre la DO Montsant i l’ACS contempla també l’organització periòdica de tasts de vins de la DO Montsant adreçats exclusivament a membres de l’associació, a fi que puguin aprofundir en aspectes més tècnics i específics de sòls, clima i varietats, i ampliar així els coneixements que ja tenen de la DO.

L’acord de patrocini ha estat signat per Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, iJosé Roldán, president de l’Associació Catalana de Sommeliers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa