VadeVi
La DO Tarragona inaugura oficialment la seva botiga de vins a Valls
  • CA

El president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, va inaugurar oficialment aquest dimarts la botiga de vins d’aquesta denominació al número 41 del carrer de la Cort de Valls, un espai que també servirà per difondre l’oferta enoturística dels cellers de la DO Tarragona.

La botiga de vins de la DO Tarragona va obrir les seves portes fa un parell de setmanes al número 41 del carrer de la Cort de Valls, a tocar de la plaça del Pati i de la plaça del Blat. Obre diàriament de dilluns a divendres i de 9 del matí fins a les 14 hores.

Actualment s’hi poden trobar al voltant de 90 vins d’una trentena de cellers de les quatre comarques de la DO Tarragona –Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Ribera d’Ebre-, ja que són els cellers els que han escollit les tres referències que s’hi troben, repartits entre blancs, rosats, negres, negres de criança, escumosos i els tradicionals vins dolços i de licor.

Abans de la inauguració oficial, en la presentació als mitjans de comunicació, l’alcalde de Valls, Albert Batet, va assegurar que la presència de la DO Tarragona a Valls “és una aposta estratègica de la ciutat’ per recolzar els productors de la comarca i de la resta del territori vitivinícola de la DO.

Per la seva part, el president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, va voler agrair a l’Ajuntament de la capital de l’Alt Camp el seu recolzament i va afegir que aquest espai també ha de servir per promocionar l’oferta enoturística a més de vendre els vins de la DO.

Grogués espera que la botiga també s’aprofiti de les sinèrgies que es generaran amb la posada en marxa del Museu Casteller i els milers de visitants que s’hi esperen.

Per la seva part Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona i regidor de Promoció Econòmica de Valls, també va afegir que aquesta botiga permetrà “establir sinèrgies amb el territori” a més destacar el suport des de la Generalitat en la promoció del vi català al nostre país i va animar al sector de la restauració a apostar pels vins de casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa