VadeVi
La DO Tarragona participa a la setena ruta Tastavalls
  • CA

Els vins de la DO Tarragona participa en la setena ruta TastaValls, un circuit de 25 restaurants que comença aquest divendres 31 de gener i s’allargarà fins el dia 9 de febrer. Hi participen els cellers De Muller (Reus), Unió (Reus), Mas Bella (Masmolets), Celler Pedrola (Miravet), Vinícola de Nulles, Vinya Janine (Rodonyà) i Mas Vicenç (Cabra del Camp).

El regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, va presentar dimecres les característiques i les novetats de la setena edició de la ruta de tapes TastaValls, acompanyat dels organitzadors de l’esdeveniment, José García Crespo, president de l’Associació de Restauradors de Valls, i de Josep Lluís Grogués, president del Consell Regulador de Vins de la DO Tarragona perquè per segon any consecutiu els vins de la DO Tarragona acompanyaran les tapes realitzades per 25 restauradors de la la capital de l’Alt Camp

Enguany, la ruta de tapes, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu de la Candela, tindrà una durada de 10 dies, des del 31 de gener al 9 de febrer ambdós inclosos, i permetrà gaudir de consumicions al preu unitari de 2,50 euros que combinen una degustació i una copa de vi de la DO Tarragona, proporcionada per set cellers.

Tapes de calçots

La ruta de tapes vallenca és coneguda per ser una de les primeres de l’any i per incorporar alguna novetat en cada edició. Enguany, una part important de l’oferta d’aquesta edició s’inspira en la cuina del calçot i presenta tapes elaborades a partir d’aquest ingredient, coincidint l’equador de la temporada de la calçotada de novembre a abril. El calçot es transforma així en “Risotto de calçot”, “Burrito Vallenc”, “Tortilla Vallenca” o “Poti Poti Kasteller”, unes creacions dels restauradors de Valls a través de les quals es busca la fusió del calçot tradicional amb la fantasia i l’enginy característics de les tapes.

Un altre tret distintiu d’aquesta setena edició del Tastavalls, i que la fa singular en l’entorn del Camp de Tarragona, és el fet que és l’única ruta de tapes que combina aquesta especialitat gastronòmica amb vins locals i no amb d’altres tipus de begudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa