La DO Terra Alta desembarca a Barcelona

100 vins de 19 cellers seran al Palauet de Passeig de Gràcia dia 14 de desembre

Els vins de la Terra Alta, tresors per descobrir és el nom de la iniciativa que el proper dilluns 14 de desembre aproparà els vins de la Terra Alta als professionals de la restauració i hostaleria de Barcelona i rodalies. Al voltant de 100 vins de 19 cellers estaran presents al showroom que tindrà lloc en un espai únic, El Palauet de Passeig de Gràcia, una joia modernista de 1906, no visitable pel públic general, convertint així la jornada en una oportunitat única per gaudir-la durant la presentació dels vins de la Terra Alta.

A l’acte hi assistirà una bona representació de l’administració pública. La comitiva estarà presidida per Carles Luz i Muñoz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, i representants de l’àrea d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Entre els presents hi haurà també un important nombre d’alcaldes i consellers comarcals de la Terra Alta.

Al llarg de la tarda, a partir de les 16.30 i fins a les 21 hores, es podran tastar vins de la gamma mitja-alta de la Terra Alta, molts d’ells guardonats per reconeguts concursos i guies com els Premis Vinari, la Guia Peñín i la Guia de Vins de Catalunya, així com també Grenaches du Monde, en què la DO Terra Alta ha estat la Denominació d’Origen més guardonada del món.

L’objectiu que es persegueix amb aquesta iniciativa, que s’inscriu dins el marc del projecte Terra Alta +, impulsat per part del Consell Comarcal de la Terra Alta i basat en la cooperació público-privada, és el de donar a conèixer en profunditat el sector del vi de la Terra Alta entre els professionals de la restauració de Barcelona.

També entre els prescriptors del vi i premsa especialitzada, per tal d’afavorir una major implantació dels vins de la comarca en aquest mercat en els propers anys i contribuir a la consolidació dels cellers de la Terra Alta com a sector estratègic en termes de generació de riquesa i creació de llocs de treball.

Nou comentari