VadeVi
La Festa Major de Gràcia serveix vi amb DO Catalunya
  • CA

La Denominació d’Origen Catalunya organitza, per quart any consecutiu, la “Ruta de Vins” per la Festa Major de Gràcia que enguany tindrà lloc del 15 al 21 d’agost. Entre les activitats programades, una sommelier de la DO organitzarà tastos guiats amb l’objectiu d’apropar la cultura del vi a totes les persones que s’apropen a aquesta Festa declarada d’Interès Nacional.

En la ruta participen onze carrers, on es podran tastar onze referències de vins DO Catalunya. Els tastos guiats tindran lloc entre el 16 i el 20 d’agost, de les 19h a les 21h; i el dia 17 a partir de les 19h, hi haurà un gran tast guiat de 5 vins als Jardins Manuel Torrent, dins l’Espai Tasta Gràcia (C/ Alzina).

La DO, com sempre, aposta pel consum moderat i pels principis que regeixen la campanya europea Wine in Moderation. La presència de la DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia persegueix recuperar els espais que el vi ha tingut durant tota la nostra història i tradició mediterrània en les expressions culturals i moments de celebració.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa