Aquesta setmana s’ha presentat a Barcelona “La Flor”, l’aposta definitiva d’El Petit Celler pels productes de Jerez i Montilla-Moriles. El sommelier Carlos Álvarez és la persona que dirigeix aquest projecte per difondre la cultura i potenciar el consum d’uns vins que cada dia desperten més interès entre la gent.

L’acte va comptar amb la presència de 7 bodeguers i un negociant i va estar dividit en dues sessions: un tast per prescriptors i premsa al matí i un showroom per a professionals a la tarda. En ambdós casos la convocatòria va ser reeixida i es va poder tastar un gran nombre de vins, alguns d’ells fora del mercat per tractar-se de soleres fundacionals portades expressament pels cellers per a l’ocasió.

En aquesta primera fase es compta amb més de 250 referències i abasta des de vins fins vermut, vinagre o brandy; però la intenció és que la xifra augmenti properament fins a 400. Els cellers que El Petit Celler portarà a distribució del Marc de Jerez són Emilio Hidalgo, Faustino González, Urium, Juan Piñero i Roberto Amillo. Per part de Montilla-Moriles distribuiran a Pérez Barquero, Cellers Robles i Lagar Blanco.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa