VadeVi
La foto que cada cinc anys reuneix la família Raventós
  • CA

Codorníu ha viscut aquest dissabte una nova jornada històrica en reunir al celler de Sant Sadurní a les cinc generacions de la família Raventós. En total, més de 400 persones s’han trobat per a conèixer de primera mà l’estratègia global de la companyia, que vol fer créixer la marca per tot el món. El projecte és el d’arribar a més d’un centenar de països i consolidar, així, la marca Codorníu als cinc continents.

Durant la trobada no hi ha faltat la fotografia familiar que tradicionalment realitzen cada cinc anys i on s’hi troben representats membres actualment vivint als Estats Units, Regne Unit, Egipte, diversos indrets de l’estat Espanyol i d’edats d’entre els 0 i els 96 anys.

Des de 1551, Codorníu es manté a mans de la mateixa família i ja són 18 les generacions que s’han dedicat al mateix sector. Una història de més de 460 anys durant els quals mai s’ha deixat de produir vins i caves d’alta qualitat.

El Grup Codorníu Raventós té actualment 10 cellers ubicats en diversos punts del món on hi elabora vins com el Viña Pomal, Scala Dei, Raimat, Legaris, Septima i Artesa i, com no, la marca Codorníu. Actualment disposa d’unes 3000 ha de vinyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa