La foto que cada cinc anys reuneix la família Raventós

La trobada d'enguany ha permès presentar la nova estratègia global del grup

Codorníu ha viscut aquest dissabte una nova jornada històrica en reunir al celler de Sant Sadurní a les cinc generacions de la família Raventós. En total, més de 400 persones s’han trobat per a conèixer de primera mà l’estratègia global de la companyia, que vol fer créixer la marca per tot el món. El projecte és el d’arribar a més d’un centenar de països i consolidar, així, la marca Codorníu als cinc continents.

Durant la trobada no hi ha faltat la fotografia familiar que tradicionalment realitzen cada cinc anys i on s’hi troben representats membres actualment vivint als Estats Units, Regne Unit, Egipte, diversos indrets de l’estat Espanyol i d’edats d’entre els 0 i els 96 anys.

Des de 1551, Codorníu es manté a mans de la mateixa família i ja són 18 les generacions que s’han dedicat al mateix sector. Una història de més de 460 anys durant els quals mai s’ha deixat de produir vins i caves d’alta qualitat.

El Grup Codorníu Raventós té actualment 10 cellers ubicats en diversos punts del món on hi elabora vins com el Viña Pomal, Scala Dei, Raimat, Legaris, Septima i Artesa i, com no, la marca Codorníu. Actualment disposa d’unes 3000 ha de vinyes.

Nou comentari