VadeVi
La Fundació Torres recapta 8.540 euros per La Marató
  • CA

Cellers Torres recapta 5.540 euros per a la Marató de TV3, gràcies a les aportacions de les 750 persones que han participat en la segona jornada solidària celebrada dissabte 28 de novembre al centre de visites de Pacs del Penedès. La Fundació Miguel Torres, tal com va fer en la primera edició, ha decidit complementar aquest import amb 3.000 euros, contribuint així amb un total de 8.540 euros en la investigació de la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

La celebració d’aquesta jornada, organitzada a través de la Fundació Miguel Torres, ha estat possible gràcies a la col·laboració de 50 empreses i entitats i als més de 50 voluntaris treballadors de Torres. El bon temps, l’ambient festiu i familiar i la bona acollida de la quinzena d’activitats dirigides han contribuït al seu èxit. Més de 150 persones han participat en les activitats dirigides que s’oferien; els maridatges de sushi, de formatges, les activitats infantils organitzades per Mas Albornà, i el taller de maridatge són algunes de les que han despertat més interès. S’han servit, al llarg de tot el dia, un total de 1.300 degustacions de vins Torres i tapes de diferents restaurants i càterings.

L’acte ha comptat també amb l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, el Xicots i els Falcons de Vilafranca i amb l’actuació musical del l’Escola de Música de l’Alt Penedès. A més, els assistents també han pogut comprar llibres de segona mà, gaudir la música en directe a l’exterior, on s’havia instal·lat la Wine Truck, la carismàtica furgoneta Citroën HY del 1964 customitzada, i participar en el sorteig de nombrosos premis.

Empreses i entitats col·laboradores: Grupo Montextil, J. Rius, ISS, Font d’Or, Cafès Novell, Cal Cassoles, Colla Jove de Vilafranca, Creu Roja, Cudié, Autocars Dotor, Falcons de Vilafranca, Frit Ravich, Gràfiques MB, Koala, Mallol Càtering, Mas Albornà, Mitjans, Moixa, Espai, Pedial, Pellisa Ràfols, Procrea, Stoelzle, Xerigots, Xicots de Vilafranca, Fusteria Albareda, El 3 de vuit, Castellers de Vilafranca, La Vinya de Pacs, Capa Negra, Kan Bakus, Lost Frequency, Vile, Ràdio i Televisió Vilafranca – Penedes, Escola de Música de l’Alt Penedès, El Racó de la Calma, Plana Rodona, Fundació Port Aventura, Selecte Sopars i Còctels, Plameca, Munich Sports, Masia Cal Fuster, Black Crown, Vodafone, Restaurant La Garrofa, Restaurant La Posada, Grill, Punto Blanco, Ajuntament de Pacs del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa