VadeVi
La garnatxa catalana es tasta a la fira Prowein
  • CA

Garnatxes negra, blanca i roja. Foto: “Terra de garnatxes”

Aquest diumenge 15 de març Julian Talaveron, AIWS (Associate member of Institute of Wines & Spirits), oferirà un tast dirigit de 10 garnatxes mediterrànies elaborades per sis cellers catalans que formen part de l’associació “Terra de Garnatxes” a l’espai de tast “Catalunya” de Prodeca a la fira Prowein a Düsseldorf.

La garnatxa en totes les seves variants és la varietat per excel·lència de Catalunya, reconeguda mundialment i en plena expansió internacional.

L’objectiu d’aquest tast és oferir als professionals del sector un recorregut per diverses denominacions d’origen catalanes on es cultiven i s’elaboren diversos tipus de garnatxes que són representatives dels diferents tipus de sòls i climes.

El recorregut comprèn vins elaborats amb garnatxa blanca, garnatxa roja, garnatxa negra i garnatxa peluda procedents de les denominacions d’Origen Costers de Segre, Empordà, Montsant, Penedès i Priorat.

El tast estarà es farà amb els vins blancs: La pell puresa 2013 de La Gravera, Via Terra Blanc 100% 2013 d’Edetària, Microvi Garnatxa Roja Torrats 2013 de La Vinyeta i Rita 2013 de Vinyes Domènech.

Pel que fa als vins negres hi seran presents Viladellops Garnatxa 2014, La pell saviesa 2013 negre de La Gravera, Edetaria Selecció 2011, Teixar 2011 de Vinyes Domènech i Clos Figueres 2007.

Finalment el vi dolç que es tastarà serà Sols Solera de La Vinyeta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa