VadeVi
La importància de les feines d’estiu a la vinya
  • CA

A principis d’estiu totes les varietats ja estan plenament formades i la planta dedica els darrers esforços a fer créixer els raïms abans de començar a madurar amb l’arribada del verol.

Aquesta collita, encara protagonitzada per la falta de precipitacions al Penedès, els treballs culturals tradicionals com l’esporga es tornen fonamentals per a garantir la salut del raïm. Traient les fulles per sota el raïm afavorim la ventilació dels fruits i evitem que s’hi acumuli humitat, minimitzant l’amenaça de malalties i tractaments químics.

Aquests detalls que poden marcar el destí d’una collita són el fil conductor del segon capítol de Diari de Vinya 2015; el vídeo blog de vitivinicultura que l’Heretat Segura Viudas dedica enguany a la Malvasia.

El conjunt d’aquesta nova temporada del Diari de Vinya es pot seguir íntegrament a la nova web de la marca www.seguraviudas.com en una secció amb el mateix nom. Una narració que es va completant amb informacions rellevants d’allò que passa a les vinyes o al celler per mantenir el públic informat gairebé en temps real.

Com sempre, el canal audiovisual de la marca a youtube aglutina tots els vídeos d’aquesta temporada. El contingut a les xarxes socials es pot seguir mitjançant el hashtag #diaridevinya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa