En aquest tast es podrà descobrir la potència dels vins joves, veure com influeixen les diverses formes de tractar el raïm, i les tecniques de elaboració del vins. Els vins joves sovint són menystinguts, quan són perfectes per aquest temps de tardor, i poden aportar unes aromes primaries i secundaries espectaculars.
Fugint del convencionalisme, des de l’Associació Molinenca de Tast volen reinvindicar l’expresió directe dels tipus de raïm que aporten els vins joves, i també la cura més natural de les vinyes, que s’expressa en el vi ecològic.
Per acabar, es parlarà de la maceració carbònica, una técnica amb que s’elaboren autentiques bombes aromàtiques, sovint molt sorprenents. Tot això, a través dels coneixements del sommelier de Vinalium, en Jordi Munt.
El preu serà de 12€ i es fara al local del C/ Major 52 de Molins de Rei. Hi ha 20 places disponibles a la sessió de les 21h. La inscripció es fa a través del correu electrònic: molinencadetast@hotmail.com