La representació de la Passió de Vilalba dels Arcs es duu a terme als carrers de la població. Foto: Patronat Passió Vilalba dels Arcs.

El municipi de Vilalba dels Arcs acollirà durant la Setmana Santa diverses activitats entorn els vins de la DO “Terra Alta” que s’elaboren en aquest municipi.

Els actes es faran en el context de la programació oficial de “La Passió de Vilalba”, de manera que a més de les representacions teatrals, es celebraran algunes activitats relacionades amb el món del vi.

Les activitats començaran dijous dia 5, a la Confraria (Antiga Església), on hi haurà el concert de jazz “Apassionats pel vi” on es podran degustar els productes típics i vins “Terra Alta” i “Terra Alta Garnatxa blanca”.

El principal reclam i novetat de la programació d’aquest any és, sens dubte, una mostra de vins que estarà oberta durant el dissabte dia 7. Aquesta mostra, ubicada al Carrer Major del municipi, comptarà amb la participació dels cellers Bernaví, Celler Algramar, Celler La Bollidora, Celler Xavier Clua, Covilalba, Ecovitres i Vins del Tros, i també el Celler Masroig de la DO “Montsant”.

Tots els cellers oferiran degustació i venda de vins. L’entrada a la mostra serà lliure i el cost de la copa i cinc degustacions serà de 10 Euros.

El mateix dissabte a les 11:00 hores, en paral·lel a la mostra, hi haurà una degustació comentada d’una selecció dels vins de la mostra al casal El Rossinyol. La participació en aquest tast és gratuïta però qui es vulgui assegurar lloc haurà de formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç.

Un altre dels atractius que presenta la programació vinícola de La Passió de Vilalba és el “Vi de la passió” . Aquest singular vi, obtingut seguint pràctiques d’elaboració dels temps de Crist, es podrà degustar durant el concert “Apassionats del Vi” del dijous i serà presentat i comentat en el marc de la degustació de vins del dissabte.

Amb la iniciativa del Patronat de la Passió i el suport que li dona el Consell Regulador DO “Terra Alta”, el municipi de Vilalba dels Arcs es suma a la promoció de la DO “Terra Alta” a peu de territori, oferint alhora una enriquidora alternativa per tothom qui s’acosti a la comarca i entorn durant la Setmana Santa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa