La primavera es menja a Monvínic

El restaurant del bar a vins barceloní renova carta i aposta pel producte de proximitat

Monvínic presenta una carta gastronòmica basada en ingredents de temporada i en productes locals. Sota la batuta del director gastronòmic Guillem Oliva i del xef Héctor Barbero, la cuina d’aquest establiment barceloní ofereix la màxima qualitat també a la cuina -com no- maridada amb vins procedents d’arreu del món.

Aquestes són algunes de les propostes que hi serveixen aquests dies:

Mar i muntanya de llamàntol local i papada de porc i verdures rostides

Filet de vedella de Cal Tomàs estil Wellington

Aspic de cua de vedella i remolatxa rostida

Tapa de la sèrie “around the world” del wine bar: Mutton aur chukander ki tikki (hamburguesa de xai especiat)

Ou trencat amb amb api i crema de pernil ibèric

Postre Vacherin

Monvínic, al carrer Diputació, 249 de Barcelona, acull a partir d’aquest dimarts 17 de maig els tastos preliminars dels Premis Vinari dels vins catalans, el concurs de vins de Catalunya que enguany celebra la seva 4a edició.


Nou comentari