Monvínic presenta una carta gastronòmica basada en ingredents de temporada i en productes locals. Sota la batuta del director gastronòmic Guillem Oliva i del xef Héctor Barbero, la cuina d’aquest establiment barceloní ofereix la màxima qualitat també a la cuina -com no- maridada amb vins procedents d’arreu del món.

Aquestes són algunes de les propostes que hi serveixen aquests dies:

Mar i muntanya de llamàntol local i papada de porc i verdures rostides

Filet de vedella de Cal Tomàs estil Wellington

Aspic de cua de vedella i remolatxa rostida

Tapa de la sèrie “around the world” del wine bar: Mutton aur chukander ki tikki (hamburguesa de xai especiat)

Ou trencat amb amb api i crema de pernil ibèric

Postre Vacherin

Monvínic, al carrer Diputació, 249 de Barcelona, acull a partir d’aquest dimarts 17 de maig els tastos preliminars dels Premis Vinari dels vins catalans, el concurs de vins de Catalunya que enguany celebra la seva 4a edició.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa