Monvínic presenta una carta gastronòmica basada en ingredents de temporada i en productes locals. Sota la batuta del director gastronòmic Guillem Oliva i del xef Héctor Barbero, la cuina d’aquest establiment barceloní ofereix la màxima qualitat també a la cuina -com no- maridada amb vins procedents d’arreu del món.
Aquestes són algunes de les propostes que hi serveixen aquests dies:
Mar i muntanya de llamàntol local i papada de porc i verdures rostides
Filet de vedella de Cal Tomàs estil Wellington
Aspic de cua de vedella i remolatxa rostida
Tapa de la sèrie “around the world” del wine bar: Mutton aur chukander ki tikki (hamburguesa de xai especiat)
Ou trencat amb amb api i crema de pernil ibèric
Postre Vacherin
Monvínic, al carrer Diputació, 249 de Barcelona, acull a partir d’aquest dimarts 17 de maig els tastos preliminars dels Premis Vinari dels vins catalans, el concurs de vins de Catalunya que enguany celebra la seva 4a edició.