VadeVi
Monvínic dóna la benvinguda a la primavera gastronòmica
  • CA

El producte de proximitat i els sabors rics i contundents continuen definint el segell distintiu de l’oferta gastrònomica de Monvínic de la mà del director gastronòmic, Guillem Oliva, i del xef Héctor Barbero.

Aquesta proposta va més enllà de l’actual oferta gastronòmica, ja que presenta una estructura diferent de la carta que permet escollir entre diverses opcions. Per començar, els clàssics plats de pica-pica, com ara les Carxofes de Can Xarina a la graella amb picada, l’Ou trencat amb api i pernil ibèric d’Extremadura, el Paté en croûte de cabirol del Pirineu o la Patata farcida de botifarra del perol (homenatge a la família Gascons).

A continuació, la nova carta ofereix plats presentats en mitja ració i pensats per compartir, entre els quals es poden degustar els Calçots de Cal Pau (lleugerament rostits en tempura i mató casolà), l’Aspic de cua de vedella i remolatxa rostida o la Cassola de pèsols grossos amb papada de porc i una gamba grossa de la costa. I finalment els “duets contundents”, en gran format, i pensats també per compartir, com la Cassola de verdures rostides i peix salvatge del dia, el Llamàntol-Porc (foto de la dreta, mar i muntanya de llamàntol local i papada de porc amb verdures per a 2 persones) o el Xampinyons-Vedella (filet de vedella de Cal Tomàs estil Wellington per a 2 persones).

D’altra banda, Monvínic s’avança al bon temps i obre les portes de la seva terrassa, oferint el servei de la carta gastronòmica per a dinars i sopars (cal reserva prèvia). La terrassa de Monvínic és un espai singular, resguardat; racó de pau i tranquil·litat enmig de l’Eixample, que amb el seu frondós jardí vertical i la presència de calefactors, evita haver de patir les últimes inclemències de la primavera i convida a gaudir d’una experiència gastronòmica única.

Una altra novetat important és la possibilitat de dinar al migdia al wine-bar de Monvínic, amb una oferta atractiva i ràpida, que permet en tan sols 30 o 40 minuts gaudir d’un Menú vínic-gastronòmic exprés. Un menú gustós i equilibrat, amb productes del mercat, amb un entrant per triar, un segon plat a escollir, unes postres, una copa de vi i aigua mineral per 19,50€. Sempre amb una oferta de carn, peix o vegetariana.

Monvínic és un centre divulgador de la cultura del vi de referència internacional, que ha estat considerat el millor bar de vins del món pel crític de vins del diari The Wall Street Journal. Un espai capdavanter, creat per en Sergi Ferrer-Salat el 2008, que va néixer amb la il·lusió d’obrir les portes de bat a bat a una selecció única de vins de tot el món. Per això, amb unes 3.000 referències, el celler és l’eix vertebrador i la seva raó de ser.

Remodelat durant l’estiu passat, Monvínic ofereix una cuina a vista amb taula del xef (fins a 6 persones), i un lluminós espai culinari diàfan i versàtil que es pot dividir en diferents espais privats (14, 26, 40 i 60 persones). Monvínic és també un bar de vins, una sala per a tasts i reunions privades, i una biblioteca; i en cada espai, és clar, el servei d’una carta gastronòmica basada en el producte de gran qualitat i un receptari tradicional, hàbilment posat al dia pel director gastronòmic, Guillem Oliva.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa