Els participants a la Fira de Vi del Pirineu del cap de setmana van poder degustar diferents vins de qualitat i fer tastets de restauradors de la comarca. També hi havia diferents parades agroalimentàries i empreses de serveis relacionades amb el món del vi.

Aquesta és la primera fira de vi del Pirineu que ha organitzat l’Ajuntament de Talarn amb la intenció de promocionar el municipi i donar a conèixer tant els vins que s’el.laboren al municipi com a la resta de la comarca del Pallars Jussà. D’altra banda la fira també ha servit per promoure la cuina i els productes gastronòmics de la zona.

Durant la fira han tingut lloc diferents activitats relacionades amb el món del vi. Dissabte les persones que s’hi van apropar van poder visitar les bodegues productores de vi de la comarca. També van tenir l’oportunitat de visitar les vinyes per veure la biodiversitat i la importància que tenen per les espècies animals així com els cellers particulars de la vila amb característiques molt especials en cada celler.

D’altra banda, el diumenge, que ha estat el punt àlgic de la fira, els visitants van poder degustar vins del Pirineu juntament amb gastronomia de proximitat i autor típica del Pallars Jussà. A més a més van tenir lloc diferents xerrades enfocades per diferents públics.


Imatge de la fira que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Talarn. FOTO: VIURE ALS PIRINEUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa