VadeVi
Últims preparatius per la primera fira de vins de l’any
  • CA

Amb el tombant del nou any, comencen els preparatius per a la primera jornada festiva dedicada al vi a Catalunya. La Festa del vi novell i de l’oli nou celebrarà la seva quarta edició aquest dissabte 16 de gener a l’Agrícola Sant Josep de Bot (Terra Alta) a partir de les 18:30 hores.

Els protagonistes de la trobada seran el vi negre novell del 2015 i els nous olis d’oliva, entre els quals es podrà degustar el Massís del Port 1898 DOP Oli Terra Alta, un verge extra 100% empeltre de qualitat superior. També hi haurà una barra de vins on es podrà tastar una selecció dels vins del celler. Tot plegat s’amenitzarà amb una actuació musical en directe.

Apadrinarà la festa el divulgador Jaume Aguadé (Barcelona, 1953), a qui es pot seguir a través del seu blog vinsdecatalunya.org. Matemàtic de professió, Aguadé treballa actualment a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’any 2010 el Consell Regulador de la DO Catalunya va distingir el seu blog com el millor de temàtica vinícola a Catalunya.

Altres actes populars a Bot

El mateix dissabte, el municipi de Bot acollirà altres actes populars en motiu de la tradicional festa de Sant Antoni. La celebració d’aquests actes es concentrarà a la Plaça de l’Església on a quarts de 12h hi haurà la benedicció d’animals i un cop finalitzada la celebració de la Missa en honor a Sant Antoni, cap a les 13h, hi haurà la subhasta de llenya i ofrena de pastes i dolços típics del poble.

Fitxa de l’activitat

4a Festa del Vi Novell i de l’Oli Nou

Data i lloc: 16 de gener de 2016 a partir de les 18,30 hores al celler de l’Agrícola Sant Josep (accés pel C/ de l’Estació, 2) de Bot.

Entrada: El cost de l’entrada és de 8€ per persona i inclou: el préstec d’una copa tastavins, 5 tiquets de degustació de vins, 2 degustacions de menjar i una ampolla de Novell de Bot 2015 DO Terra Ata (l’ampolla de vi és regalarà fent efectiu el retorn de la copa).

Venda d’entrades: a partir d’aquest dilluns 11 de gener a: Agrobotiga del celler (C/ de l’Estació, 2); i botiga i secció de crèdit (C/ Pau Casals, 26). També es poden comprar les entrades trucant al telèfon 977 428 043.

Per a més informació i consultes: [email protected] | 977 428 043.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa