VadeVi
La propera Vinum Nature s’obrirà un dia més al públic

A les activitats hi va haver una gran afluència d’assistents">

Aquest dijous 27 de març es va celebrar al museu Marítim de Barcelona la segona edició del Saló Internacional de vins ecològics, naturals i biodinàmics Vinum Nature, una fira dirigida als professionals del sector i que amb la presència de 87 cellers i gairebé 2.000 visitants va assolit els objectius fixats per aquest any. VN·Bcn’14 es consolida doncs com un veritable punt de reunió dels productors dels vins ecològics amb els seus potencials compradors, distribuïdors i prescriptors.

A la fira, inaugurada per Jordi Bort (director general INCAVI / CEO PRODECA), per. Francesc Olivella (director de la DO Penedès) i per Pablo Chamorro (director d’Ecomundis i màxim responsable de VN·Bcn), van ser lliurats els Guardons VN·Golden Leaf ’13 i VN·Acció Sostenible atorgats respectivament als millors vins ecològics de la Guia Vinum Nature i als cellers amb millors pràctiques mediambientals.

VN·Bcn’14 va reunir la mostra més gran de vins ecològics, naturals i biodinàmics, esdevenint un referent per aquesta categoria de vins. La concentració de cellers de producció també anomenada biològica u orgànica a les nostres regions vitivinícoles i la seva oferta de qualitat es van expressar en un format showroom (tasting tables). La fira va incloure una innovadora sala de tastos amb sistema d’àudio individual pels assistents i un auditori on es van impartir conferències d’interès. VN·Bcn’14 va disposar d’un Set de TV, per a conservar i mostrar en endavant valoracions i manifestacions dels seus participants.

L’equip editorial de la Guia Vinum Nature continuarà la promoció dels vins exposats a VN·Bcn’14 amb la campanya de consum anomenada “Descorcha Ecológico / Destapa Ecològic / Uncork Orgànic”. Proposta dirigida a més de 2.000 bars i restaurants i més de 200 punts de venda de vins.

Pablo Chamorro va anunciar que la propera edició VN·Bcn’15 tindrà lloc al mateix Museu Marítim de Barcelona durant el dia 31 de maig de 2015, amb un format obert al públic amb espai gastronòmic inclòs i el dilluns dia 1 de juny com saló dirigit al professional amb el mateix format que hem pogut gaudir aquest any. La fira comptarà amb noves accions de comunicació directa amb importadors i distribuïdors del nord d’Europa i col·laboracions en l’àmbit de la Unió Europea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa