VadeVi
La Reus viu el Vi 2016 arriba als 11.000 packs despatxats
  • CA

La REUS VIU EL VI 2015 tanca portes havent reeditat les xifres de l’any passat. S’ha arribat als 11.000 packs de tast despatxats. Pel que fa a les degustacions gastronòmiques, se n’han servit prop de 30.000. I a tot plegat cal afegir les més de 1.000 degustacions d’ostres que es van servir dissabte al matí en el marc de l’Ostrada Solidària a benefici de l’entitat Jordi Pitarque Ceprià.

Precisament l’èxit de la convocatòria va servir per corregir les incidències que la pluja va provocar en l’afluència de públic dissabte a la tarda. Una pluja que, tot i així, no va evitar la presència a la plaça Llibertat d’un públic molt nombrós que va aprofitar els voladissos dels nous estands, estrenats enguany, per poder seguir tastant els vins dels 40 cellers participants.

El certamen, per tant, ha mantingut la seva capacitat d’atracció, mantenint-se en els nivells de màxims d’aquestes últimes edicions i superant, fins i tot, les inclemències del temps. Per això el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar la “plena consolidació d’un certamen que ja s’ha convertit en una cita obligada del calendari festiu de la ciutat. Una fira que serveix, a més, per donar el tret als actes previs de la festa major de Reus. Una festa que es reprodueix a la Reus Viu el Vi que hem aconseguit convertir en la festa major dels vins del territori”.

Sanromà també ha volgut destacar una altra de les novetats d’enguany, el dinar de l’expositor, celebrat dissabte al migdia al restaurant Vermuts Rofes i que va servir per reconèixer la confiança dels cellers participants. “Hem volgut incorporar aquest acte per agrair, encara més, l’apostar dels cellers i la resta dels expositors a l’hora de voler ser partícips de la Reus Viu el Vi. Sense ells res de tot això seria possible. I per tant tot el que puguem fer per reconèixer la seva dedicació sempre serà prioritari”.

El president de la Cambra també s’ha volgut referir a la importància del dinar amb el Cònsol dels EEUU, Marcos Mandojana, que es va fer el migdia de divendres dins del programa d’actes previs i que va servir, segons Sanromà, “per descobrir noves possibilitats de negoci pels nostres empresaris i, molt especialment, pels productors vinícoles del territori que veuen Amèrica del Nord com un territori ple d’oportunitats que cal explorar”.

La Reus Viu el VI ha mantingut, un any més, el seu tradicional esperit de col•laboració amb nombroses entitats. Amb l’associació Jordi Pitarque s’ha realitzat l’ostrada solidària i els monitors de l’entitat han gestionat l’espai infantil; l’àliga ha estat l’encarregada d’apadrinar la inauguració de la fira i els membres de l’entitat impulsora, el CRAC, han fet campanya a la mateixa fira per finançar l’àliga petita i la remodelació del vestuari del Ball de Cavallers; el CN Reus Ploms ha estat protagonista, amb el seu equip de pàdel femení, de la campanya VINS KM0 presentada durant la fira amb l’objectiu de posar en valor la bona feina dels cellers del territori; i finalment els voluntaris de la caminada REUS-PRADES-REUS van ser els convidats de la fira dissabte a la tarda després d’elaborar els més de 2.000

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa