VadeVi
Una jove de poc més de vint anys dissenya el cartell de la fira Reus Viu el Vi
  • CA

La Cambra de Comerç ha descobert el cartell de l’edició d’enguany de la fira Reus Viu el Vi. L’organització ha confiat el disseny d’aquest cartell a una estudiant de quart curs del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la URV, Melania Màrmol, amb una premissa bàsica, la de jugar amb el logo de la fira que va crear, l’any passat, el dissenyador Jordi Romero.

En paraules del president de la Cambra, Isaac Sanromà, s’ha buscat “donar l’oportunitat a una persona jove, en procés de formació, de crear el cartell de la fira jugant amb la creació d’un dissenyador plenament consolidat com és el Jordi Romero. Una curiosa combinació del talent d’una persona experimentada i la creativitat d’una estudiant de la nostra universitat”.

Sanromà ha volgut destacar que la confiança en la jove dissenyadora vol servir, també, per refermar “l’interès de la fira d’apropar-nos al públic jove. Un dels esforços del certamen ha estat, sempre, el de procurar per atraure a aquesta mena de públic. Fa dos anys, i sota el mestratge de René Barbier, vam generar una acció molt aplaudida pel sector, la del “Vi de joves per a joves”. Ara recuperem aquest línia argumental a la fira, confiant el cartell a una creadora de poc més de vint anys que simbolitza els joves d’aquesta franja d’edat -compresa entre els 18 i els 30 anys- que els hi costa introduir-se en l’apassionant món del vi”.

El cartell també fa referència a la iniciativa Vi de Champions que es realitzarà el dissabte 6 de juny amb motiu de la final de la màxima competició europea de clubs de futbol i que permetrà als assistents seguir en directe, a la mateixa plaça Llibertat, el partit que disputaran el Barça i la Juventus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa