VadeVi
La Wine Business School de Vilafranca inicia l’activitat
  • CA

Els membres del patronat fundador en una visita anterior a la seu de l’escola

La recent creada Wine Business School a Vilafranca del Penedès (WINEBS), l’escola de negocis del sector del vi, inicia la seva activitat docent el proper 20 de febrer de 2015 amb un primer curs sobre internacionalització i retail en el sector vitivinícola, que es durà a terme presencialment durant 4 caps de setmana a la seu d’aquesta escola, al carrer Amàlia Soler 29; l’antiga estació enològica.

En aquesta ocasió, en el disseny del programa i en la elecció del professorat, s’ha confiat amb l’experta i acreditada trajectòria de professorat d’EADA, per posar a la disposició del sector vitivinícola i els seus professionals una proposta formativa a mida que els ajudi a projectar internacionalment el seu negoci.

En tota l’oferta formativa de la Wine Business School s’anirà confiant amb els millors experts, professionals i/o acreditats centres i universitats, per tal de garantir que les propostes siguin del màxim rigor i nivell acadèmic.

La Wine Business School neix amb la finalitat de contribuir a la competitivitat global del sector vitivinícola mitjançant una formació especialitzada i transversal d’alt nivell, avançada i innovadora en l’àrea de la gestió empresarial, i altres àmbits vinculats al sector, que permeti a les empreses, organitzacions i professionals d’aquest sector avançar de forma oberta i progressiva en la consecució dels seus reptes, amb visió de futur i vocació internacional.

La WINEBS ha de respondre a aquest objectiu, vetllant pel creixement sistemàtic de la professionalització del sector i posant al seu abast tot el coneixement i experiència possible, amb visió integral i integradora de tots els seus agents com a protagonistes actius i reals de la millora contínua i en benefici del seu creixement socioeconòmic i de la societat en general.

La seu social de la WINEBS està a Vilafranca del Penedès en línia a l’aspiració d’aquesta ciutat en acollir una activitat docent de qualitat per al sector vitivinícola en el qual és referent, però l’objectiu es projectar l’escola a nivell nacional i internacional, amb un model descentralitzat, i amb la ajuda i tutela del sector privat i en resposta decidida als interessos empresarials del mateix sector.

La WINEBS està emparada per la Fundació The Wine School Foundation, entitat sense ànim de lucre que pretén promoure en primera instancia, la creació i el desenvolupament d’estudis de management relacionats amb la direcció i gestió d’empreses i/o entitats del sector.

El director general de l’escola és Guillermo Gil i formen part del patronat, com a fundadors i/o mecenes, Mar Raventós de Codorníu, Pere Regull de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Josep Lluís Bonet de Freixenet, Miquel A. Torres de Cellers Torres, Josep Ma. Albet de la DO Penedès, Xavier Pie de la DO Catalunya, Martí Soler de la Fundació Pinnae, i Jordi Bort de l’INCAVI.

S’espera l’ampliació del Patronat de la Fundació amb noves incorporacions per tal de garantir la participació activa d’un nombre el més representatiu possible d’agents dels sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa