VadeVi
L’aforament per a les enojornades de l’Institut del Cava s’amplia
  • CA
Enojornades organitzades per l'Institut del Cava

!–akiadsense–>

Ja s’han esgotat les places previstes per l’organització per a les Enojornades que tindran lloc el 15 i 16 de febrer. Donat l’èxit d’inscripcions, l’Institut del Cava, l’entitat que les organitza, ha decidit ampliar l’aforament i poder acollir a tots els professionals interessats.

!–akiadsense–>

Les jornades, que giraran entorn de la temàtica de la Comercialització en l’enoturisme, tindran lloc al Centre d’Interpretació del Cava CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia. En aquesta trobada s’analitzaran les claus per a un bon posicionament i distribució de les activitats enoturístiques. El programa està estructurat en quatre grans eixos temàtics: Eines de promoció i mercats de l’enoturisme, La venda de l’enoturisme des de la perspectiva de les agències, Com posar en valor i comunicar els productes i Com comercialitzar les propostes enoturístiques. Així mateix, les Enojornades finalitzaran amb la presentació de tres projectes d’èxit inspiradors.

En els darrers dies s’han incorporat nous noms al programa de les Enojornades com a ponents: Victor Cañizares, Director de Spanish Heritage, agència especialitzada en Turisme MICE, y Román Jiménez, gerent de l’associació La Cata del Barrio de la Estación d’Haro. Aquests noms se sumen als ja confirmats: Damià Serrano, Professor de Turisme Enogastronòmic del CETT – UB; Jordi Secall, Director de marketing de l’Agència Catalana de Turisme; Lluís Tolosa, Sociòleg, escriptor i divulgador de la cultura del vi; Iñigo García-Valenzuela, Fundador de Go Basquing; Manel Colmenero, CEO d’Ocio Vital; David de Yzaguirre, CEO d’Emocions i Cultura de Vi; Rosa Vañó, Propietària de Castillo de Canena Olive Juice; Alícia Estrada, Consultora especialista en comercialització de l’enoturisme; Rodrigo Burgos, Director del Museo del Vino Pagos del Rey i Jordi Penas, Director del Museu del FC Barcelona. La periodista especialitzada en enoturisme Ruth Troyano serà l’encarregada de moderar la trobada.

Les inscripcions es fan a través d’aquest web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa