Ramon Roqueta Segalés presentant a Artur Mas les noves instal·lacions

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va presidir divendres passat l’acte d’inauguració del nou celler de LaFou a Batea (Terra Alta). De la mà de Ramon Roqueta Segalés, propietari del celler, els assistents van poder conèixer la història i instal·lacions de LaFou i van tastar els seus vins.

L’acte va comptar amb els discursos de Ramon Roqueta, Joaquim-Josep Paladella, alcalde de Batea, i del president de la Generalitat, i posteriorment es va brindar amb LaFou Els Amelers per la inauguració del celler. Tot seguit, els més de 250 convidats van gaudir d’un recorregut per LaFou i les seves modernes instal·lacions, ubicades en un molí del segle XVIII rehabilitat.

LaFou va néixer l’any 2007 com un projecte personal de Ramon Roqueta Segalés qui, fugint de convencionalismes i buscant la part més tradicional, autèntica i autòctona del celler, va establir LaFou en una finca rústica de 60 hectàrees, on s’hi cultiva i elabora una de les varietats de més riquesa i identitat de la viticultura catalana, la garnatxa negra i blanca, i es busca aconseguir la màxima esplendor dels seus vins a través dels processos d’elaboració que millor expressin la profunditat, identitat i expressivitat del territori.

Amb la base de la garnatxa, LaFou produeix els vins LaFou de Batea, negre de gran frescor i profunditat, LaFou Els Amelers, blanc de caràcter viu i àmplia percepció cítrica i floral, i LaFou El Sender, negre de gran amplitud d’aromes i contundent lleugeresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa