Tast per l’Agenda de Vins Catalans de Patrícia de Golferichs | undiaunvi

!--akiadsense-->

La primera agenda, la de 2017, la va fer sola i van ser els mateixos elaboradors els que la van ajudar a col·locar adjectius com “deliciós, brutal, orgasmic o multiorgàsmic” que acompanyen els vins que es recomanen per a cada dia de l’any. O a definir quin és el millor moment del dia per prendre’l o un menjar o plat que hi maridi bé.

Aquest any, però, l’autora de l’Agenda de vins catalans, Patrícia de Golferichs ha decidit acompanyar-se de gent del vi per buscar aquestes descripcions.

Ho fa en diferents sessions i a la primera hi van ser presents Vadevi i els Premis Vinari. I es van tastar prop de 20 vins.

La proposta de Golferichs era senzilla però emocionant. Ens proposava tastar a cegues, definir el vi entre tots i com si d’un joc es tractés aproximar-nos a encertar el vi que estàvem tastant.

Hi eren presents el sociòleg Lluís Tolosa, la blogger Núria Martí, els responsables del celler Sabaté i Mur, la sommelier i jurat dels Premis Vinari, Marta Carbonell, la periodista Ruth Troyano, Ester Bachs directora tècnica dels Premis Vinari i la directora del Vadevi, Margalida Ripoll.

Amb l’ordinador sobre la taula Patrícia de Golferichs anava prenent notes que finalment acabaran plasmades a cada una de les pàgines de l’agenda de 2018.

Aquesta no és l’única novetat que prepara la responsable del projecte Un dia un vi que va començar a instagram i que va ser l’embrió de la creació d’aquesta agenda, però de moment no les avança.

Aquesta primera sessió es va fer a l’Ancestral, un bar de vins de nova creació del qual us en parlarem a vadevi.cat.

Nou comentari

Comparteix