El vi Agna 2016, ">elaborat pel celler del Vendrell Jané Ventura, serà el protagonista del Tast de Festa Major organitzat dins del programa d’actes previs de la festa major de Santa Anna, al Vendrell. El Tast tindrà lloc el dia 18 de juliol, de 19.00h a 22.00h, a les instal·lacions del celler (carretera de Calafell al Vendrell), maridat amb coca enramada del Vendrell.

L’objectiu d’aquest acte és que deixar tastar l’Agna 2016, ">que el celler ha elaborat en un projecte conjunt amb els administradors de la festa major 2017. Es tracta d’un cupatge de xarel·lo, macabeu i garnatxa blanca, de vinyes velles, amb malvasia de Sitges, del qual se n’ha fet una producció de 400 ampolles, els beneficis de les quals es destinaran a la comissió de festes. El vi pren el nom i la tipografia de l’etiqueta del programa de la festa major de 1917, en el seu centenari.

A més del vi de la festa major, també es podran tastar les últimes novetats del celler: la nova línia dels vins selecció de Jané Ventura, Vinyes Blanques vora el mar">2016">, i Vinyes Roses dins el cor 2016">; la segona anyada del Flor Sempreviva 2016 ">(malvasia de Sitges); i el Màgnum del Centenari 1914 (anyada 2007), amb gairebé deu anys de criança.

Durant l’acte hi haurà una audició de gralles a càrrec de músics locals, i es projectaran els vídeos promocionals del vi Agna 2016"> en presència dels administradors de la festa major.

Es recomana confirmar assistència a: janeventura@janeventura.com o T. 977 660 118. El preu del tast és de 5 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa