VadeVi
Lamuela demostra que beure vi redueix el risc de patir malalties cardiovasculars
  • CA

Conferència de la Dra. Lamuela a la Setmana del Vi DO Alella. Foto: VADEVI

La Dra. Rosa Ma. Lamuela, del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona i Membre del Comitè Científic de FIVIN va explicar els aspectes beneficiosos d’un consum moderat de vi i cava per la salut.
La Dra. Lamuela va demostrar, a través de l’exposició d’estudis i investigacions científiques, que el consum moderat de vi té una incidència molt positiva en la reducció de malalties cardiovasculars i l’arteriosclerosi, així com també pot tenir efectes protectors davant el càncer, l’envelliment cerebral i l’alzheimer. “El vi és un aliment més de la Dieta Mediterrània. És part essencial d’una alimentació sana i equilibrada”, va afirmar la Dra. Lamuela.
La conferència s’emmarca en el programa d’actes de la V Setmana del Vi d’Alella, que s’està portant a terme fins el 5 d’octubre. I correspon al programa d’accions denominat “Art de Vivre” que el Programa Europeu “Wine In Moderation” implanta perseguint propiciar un canvi cultural en pro de la moderació i la responsabilitat. FIVIN junt amb la Federació Espanyola del Vi són els encarregats de gestionar aquest programa a Espanya des de 2009.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa