
!--akiadsense-->
L’Associació Vinícola Catalana continua amb la promoció del vi català amb el lliurament dels premis Cartaví als millors restaurants de Catalunya. En diferents categories en funció del preu del menú, s’han valorat les cartes dels restaurants per comprovar quina és la cura que tenen del vi català. La diversitat, el nombre de vins i la promoció que se’n fa.
Aquest dilluns el Palau de Pedralbes ha acollit el lliurament d’aquest guardons. Les categories es divideixen en funció del preu de menú: la C fins a 20€, la B fins amb menús de 20€ a 40€ i la tercera categoria per menús de més de 40€. I a més per territori, Barcelona ciutat, Barcelona província, Girona, Lleida i Tarragona i els guanyadors són aquests.
Barcelona ciutat
Categoria C (menú fins 20€) pel Restaurant El Tros Vall Llach
Categoria B (menú entre 20 i 40€) pel Restaurant La Clara
Categoria A (menú més de 40€) pel Restaurant Sergi de Meià
Barelona província
Categoria C (menú fins 20€) pel Restaurant La Gurmeteria de Terrassa
Categoria B (menú entre 20 i 40€) pel Restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès
Categoria A (menú més de 40€) pel #Restaurant L’Ó de SantFruitós del Bages
Girona
Categoria C (menú fins 20€) pel Restaurant Macabeu de Palamós
Categoria B (menú entre 20 i 40€) pel Restaurant Es Baluard de Cadaqués
Categoria A (menú més de 40€) pel Restaurant Vicus de Pals
Lleida
Categoria C (menú fins 20€) pel Restaurant Ca l’Agustina de Preixens
Categoria B (menú entre 20 i 40€) pel Restaurant Cal Xirricló de Balaguer
Categoria A (menú més de 40€) pel Restaurant La Boscana de Bellvís
Tarragona
Categoria C (fins 20€) pel Restaurant Calaix de Sastre de Falset
Categoria B (entre 20 i 40€) pel Restaurant L’Hostal Sport de Falset
Categoria A (menú més de 40€) pel Restaurant Villa Retiro de Xerta