VadeVi
L’Autònoma aposta per la formació en enoturisme
  • CA

!--akiadsense-->

Aquest dilluns 20 de maig ha començat la 3a edició del curs online en “Especialització en enologia i enoturisme”, una aposta per la professionalització en el sector concebuda per compaginar estudis amb altres activitats professionals.

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ofereix formació bàsica en viticultura i enologia, història del vi i tast de vins, desenvolupament d’un pla estratègic en enoturisme, comunicació i màrqueting especialitzat i tècniques de segmentació de mercats.

La formació va dirigida a graduats en Direcció Hotelera, Turisme, Direcció de Serveis de Restauració i/o Comerç, però també a professionals del sector que desitgin especialitzar-se en aquest àmbit. Els alumnes obtindran els coneixements necessaris per poder gestionar agències i entitats relacionades amb el món vitivinícola, allotjaments en zones vinícoles, cellers o empreses distribuïdores de vins i destil·lats. I l’impartireixen professionals de referència en el sector.

Un total de 35 places s’han habilitat pels estudiants que prefereixen aquesta modalitat, que els permet realitzar la formació a distància.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa