VadeVi
L’AVC valora “molt positivament” la seva entrada a la Comissió Executiva de la FEV
  • CA
Valentí Roqueta, president de la AVC forma part per primer cop de la Comissió Executiva de la FEV

!–akiadsense–>

Els canvis a la Federació Espanyola del vi han suposat, a més del canvi de presidència, els últims anys en mans de Miquel A. Torres, tal com explicàvem en aquesta notícia, la creació d’una Comissió Executiva més àmplia. Entre els 27 membres n’hi ha quatre de catalans, Freixenet, Codorníu, Torres i també l’Associació Vinícola Catalana.

El seu president, Valentí Roqueta serà el seu representant i valora molt positivament la seva entrada en aquest òrgan de decisió de la patronal del vi de l’estat. Roqueta assegura que “és important estar present en els òrgans de decisió i poder construir un sector més fort, amb els recursos suficients per seguir sent competitius a nivell internacional, sobretot davant aquesta situació que estem vivint, i afrontar el futur amb la capacitat de seguir creixent tant en imatge com en valor”.

Per l’AVC ara mateix els principals reptes als que s’enfronta el vi català són la reactivació del canal d’hostaleria i de restauració i també el turisme i és en aquest sentit que treballaran. La patronal catalana del vi representa el 50% de la producció de vi sota denominació d’origen el que suposa al voltant de 60 milions d’ampolles, les quals prop dels 50% s’exporten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa