VadeVi
L’Enocursa Torres aplega 600 corredors en la seva cinquena edició
  • CA

Sis-cents corredors s’han donat cita aquest diumenge 14 de maig al Penedès per a participar a l’Enocursa Torres, una carrera de 10 kilòmetres entre vinyes que s’ha consolidat, en la seva cinquena edició, com una de les grans cites esportives de la comarca.

El guanyador de l’Enocursa Torres 2017 ha estat Albert Sasot, de Barcelona, qui també havia guanyat les dues edicions anteriors, amb un temps de 35’54’’. El segon i tercer lloc del podi masculí l’han aconseguit Joel Valldosera i David Pardo, els dos de Vilanova i la Geltrú, amb un temps de 36’09’’ i 36’41’’ respectivament.

En la categoria femenina, Míriam Carbonell, de Viladecans, s’ha proclamat campiona amb un temps de 41’53’’, seguida per Francina González, d’Igualada, amb 44’11’’. En tercer lloc, s’ha classificat Carme Ballesteros, de Terrassa, amb un temps de 44’42’’, completant el podi femení.

L’entrega de premis ha anat a càrrec de l’alcalde de Pacs del Penedès, Josep Sogas, i el regidor d’educació, promoció econòmica, turisme i comerç de Sant Martí Sarroca, Joan Lluis Climent. Cadascun dels guanyadors ha rebut un trofeu i una ampolla de vi màgnum (Salmos, Gran Coronas i Atrium Merlot). En finalitzar la cursa, els participants i els seus acompanyants han pogut gaudir d’una degustació de vins amenitzada amb música en un ambient festiu i familiar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa