VadeVi
Les cooperatives de Sabadell i les Franqueses del Vallès es fusionen

Les assemblees generals han aprovat la fusió de les cooperatives Agrària Comarcal del Vallès (CAC) i Agrària de Sabadell i Comarca (Coagsa). Tot es concreta en l’absorció de Coagsa per part de la CAC.

La cooperativa resultant gestionarà 3 grans agrobotigues per tal de proveir al consumidors de la zona de productes
agroalimentaris de qualitat i produïts en el territori, com el vi cooperaratiu de diferents denominacions d’origen. En concret, al Vallès Oriental es mantindran oberts els punts de venda que ja estan en funcionament a Llerona-Les Franqueses (on l’agrobotiga està situada dins de l’autoservei CAMP VERD que ocupa una extensió de 1.500 metres quadrats) i a Vilanova del Vallès. Al punt de venda de Sabadell, es preveu fer una readaptació per millorar la qualitat del servei als clients del Vallès Occidental.

Ubicada a la plana agrícola més important del Vallès, la nova cooperativa donarà tot tipus de serveis i subministres als
professionals de l’agricultura i la ramaderia. A més de millorar el servei als socis, amb la fusió es pretén fer més rendible l’activitat empresarial i preservar el patrimoni cooperatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa