VadeVi
«Reus viu el vi» convoca les DO tarragonines al juny
  • CA

La Cambra de Comerç de Reus ha confirmat les dates de la vuitena edició de la “Reus Viu el Vi”. La fira de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial d’aquesta entitat tindrà lloc entre el 3 i el 5 de juny de 2016.

La fira reuneix cellers de les Denominacions d’Origen Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Tarragona, Terra Alta i la DOQ Priorat. Fins ara, segons l’organització, hi ha hagut una alta participació tan pel que fa als expositors com al públic que s’hi deixa caure. La trobada s’inclou entre els actes previs de la Festa Major que a Reus celebren a finals de juny coincidint amb Sant Pere.

En tot cas, i paral·lelament a l’oferta de cellers del territori, la fira convidarà a cellers estrangers i a una altra DO catalana per a complementar l’oferta i amb altres activitats que s’aniran desvetllant a mesura que s’apropin les dates de l’activitat.

“Reus Viu el Vi” és una iniciativa de la Cambra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus que reb el suport de les DO participants.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa