El proper dissabte 18 d’octubre, els amants del vi tenen una cita a, Corró d’Avall, Les Franqueses. La Rambla de la carretera de Ribes, on normalment hi ha el mercat setmanal, acollirà durant tot el dissabte el 1r Tast de vins ofert per una selecció de cellers amb activitats continuades: tasts de vins i caves, tasts verticals, maridatges, xerrades d’iniciació al món del vi i ponències diverses. Els més petits també estan convidats a la festa, ja que hi haurà activitats destinades a ells. I a més, un estand central completarà l’oferta gastronòmica. Els tastos i ponències es realitzaran a les sales ubicades al voltant de la mostra i les places estan limitades en les activitats adreçades als professionals de la restauració. Cal reservar escrivint a [email protected]

Els cellers col·laboradors d’aquesta diada de tast són Alella Vinícola, Alta Alella, Marquès d’Alella, Castell del Remei, Enate, Mas Bertran, Mas Roig, Mont-Ferrant, Succés Vinícola, Tayaimgut i V.O. Bierzo.

Aquesta 1a Festa del vi és organitzada pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses, dins el marc Vallès Degusta.
Els horaris dels tastos
-10 h Tast de champagne, a càrrec d’Hugo Moreno (director comercial de L’Excellence)
-11 h Tast de cava, amb el celler Raventós, a càrrec de Joan Martí (director comercial per Catalunya de Raventós i Blanc)
-12 h Tast vertical, amb el celler Enate, a càrrec d’Óscar Valle (director comercial d’Enate)
-18 h Maridatge: 4 vins per 4 tastets, a càrrec de Marc Benedict, sommellier
-19 h Iniciació al món del vi. Ponència a càrrec de Jofre Tarridas (Nas d’Or 2013)

Activitats per a infants:

-Trepitjar raïm (tot el dia)
-11 h Contes de la Vinya i el Vi, per Tramoia
-17.30 h Taller d’art, per Tramoia
Festa de vins a la Rambla:
• Tiquet inicial que inclourà copa + 4 degustacions de vi, 5 euros
• Tiquet per a degustació de vins, 1 euro
• Petits platets (que es pagaran directament a l’estand gastronòmic), 3-4 euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa