Les quatre estacions de l’amor

Divendres 6 de novembre, sessió de vins i carns d’alta gamma al Foro Club de Barcelona

El Foro Club Experiències Eno Gastro Culturals, ubicat al carrer Princesa, 53 de Barcelona, acull aquest divendres 6 de novembre l’activitat “Les quatre estacions de l’amor”. Pensada per als més carnívors, aquesta proposta girarà entorn a vins i carns d’alta gamma, tot maridat amb la música en directe de la cantant i pianista Cris Rabell.

Durant la sessió es farà un recorregut al voltant de quatre manifestacions de l’amor. El primer estadi és l’amor a la terra, que estarà representat per un Cava Brut Nature Gran Reserva Terrers 2008 (Cavas Recaredo), i una peça de carn d’origen japonès, Waygú. A continuació serà el torn de l’amor a la família, amb un vi blanc del Priorat, Nelin (celler Clos Mogador), juntament amb un Ull de Bife de la raça Angus.

Seguiran amb l’amistat, amb un vi fruit de la feina conjunta de 8 amics del Priorat, La Vinya dels Vuit, i que s’acompanyarà amb una peça de vaca Frisona de Burgos. Per finalitzar, serà el torn de l’amor eròtic. Per aquest estadi s’ha escollit un vi de l’Arquitecte Alfredo Arribas que es maridarà amb una Costella de Black Angus, de llarga cocció en forn de convecció i un cop final a la brasa.

A més d’aquesta activitat, dimecres dia 11 serà el torn de l’Explosió de Sabors, una degustació i maridatge gastronòmic amb 5 plats i 5 vins, i amb copa de cava de benvinguda, tot explicant la seva elaboració i les varietats de raïm que es fan servir. Aquesta activitat també serà dirigida per un especialista en vins i caves de Catalunya.

Les persones interessades en assistir a alguna de les activitats poden reservar plaça a través dels telèfons: 93 310 10 20 o 609 364 126 o per email a info@foroexperiencias.com.

Foro Club Experiències Eno Gastro Culturals neix fruit dels 17 anys d’història del mític restaurant El Foro, al Born de Barcelona, i amb l’objectiu d’oferir noves experiències que uneixin el vi català, la gastronomia, l’art i la cultura. El Foro Club pretén ser un punt de trobada per omplir l’estómac però també l’esperit.

Nou comentari