Glovo, empresa de compra, recollida i enviament a domicili de diversos tipus de productes i menús, d’àmbit internacional però amb domicili social a Barcelona, fa uns mesos que va sumar a la seva oferta una secció de begudes a les quals tenir accés amb un simple clic i rebre en pocs minuts a casa. Entre aquesta gamma de productes, també s’hi detalla una selecció de vins amb una diversitat de marques que es veu reduïda a poques referències si el que interessa són productes que s’hagin elaborat a Catalunya.

L’empresa dedica una part del seu negoci a les begudes | captura

De fet, d’entre la variada proposta de productes que la plataforma permet posar al carret, de catalans n’hi ha un de blanc i un de negre i això, sí, una gamma més àmplia de vins amb bombolles. Al seu costat, una significativa presència de vins de la Rioja, Ribera del Duero, algun que altre Verdejo, i tot plegat, sumat a una oferta singular de vins en llauna, sidres i algun que altre vermut d’origen internacional.

Els vins que formen part de la selecció catalana són, en el cas dels blancs, el Raimat Albariño Vi Ecològic de Raimat (que està a la venda per un preu de 8,09€); i, dels negres, l’Scala Dei Garnatxa del celler prioratí Scaladei (i que es pot comprar per 12,89€).

En el cas dels vins amb bombolles, com dèiem, sí que la presència és una mica més àmplia i dona opció a comprar algun dels caves de la gamma Carta Nevada (7,49€) o Cordón Negro (9,39€, a la venda), el Cava Ice (per un preu de 11,99 euros) de Freixenet; l’Anna de Codorníu (per 11,49 euros) o Juvé Massana (3,49€), així com un escumós jove de Jaume Serra (a un preu de 4,59€), que comparteixen categoria, per exemple, amb algun xampany Moët Chandon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa