VadeVi
L’Escola Agrària de Gandesa recupera el cicle superior de formació en vins

L’Escola Agrària de Gandesa inclourà el proper curs l’actual un cicle superior d’olis, vins i viticultura, sumant l’oferta a l’actual cicle formatiu de la mateixa matèria però de grau mitjà. L’Ajuntament de Gandesa entén que aquesta és “una aposta per l’excel·lència formativa i la creació d’ocupació de qualitat” pel municipi i la comarca de la Terra Alta fan. Els dos cicles tenen una càrrega lectiva de 2.000 hores, i combinaran formació teòrica, pràctica i dual, amb el treball en empreses de tots dos sectors.

Els cicles ensenyaran, per exemple, com funciona un celler i un molí, l’envasat de les begudes i els olis d’oliva, les feines i el manteniment dels conreus, la maquinària i les instal·lacions, les mesures d’higiene i seguretat laboral, i la legislació.

L’Escola Agrària de Gandesa forma part de la xarxa d’escoles d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Va obrir el curs escolar 1973-74 ha impartit formació reglada del món agrari ininterrompudament. Si els alumnes ho necessites, es gestiona l’allotjament en establiments privats. Compta amb una borsa de treball i un programa de formació continua per a exalumnes i pagesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa