VadeVi
L’Escola d’Enoturisme ofereix un Certificat de Gestió de viatges i esdeveniments combinats
  • CA
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya s'adapta als nous temps
La seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya és a Vilafranca del Penedès

!–akiadsense–>

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca del Penedès, obre un curs per aquelles persones que vulguin treballar en el sector del turisme i estiguin interessades a desenvolupar la seva carrera professional en un sector que serà clau per al desenvolupament econòmic del nostre país.

“Actualment, el sector del turisme es troba en un moment de resituar-se i de reinventar-se. Les accions i les actuacions amb què funcionava el sector fins ara han canviat per adaptar-se a la nova realitat, però l’interès per descobrir i gaudir de noves experiències no només es manté sinó que ha augmentat“, expliquen des de l’Escola d’Enoturisme.

Aquest curs permetrà obtenir un certificat de Gestió de viatges i esdeveniments combinats i capacitarà l’alumne per gestionar i emprendre activitats turístiques en els escenaris futurs que han d’arribar. La formació oficial que s’ofereix incorpora elements d’anàlisi sobre els diferents moments de desenvolupament turístics a curt i mitjà termini, amb les eines de gestió i comunicació necessàries. La modalitat de formació serà en línia, i els exàmens es realitzaran de manera presencial. L’horari previst per a la realització del curs és de dilluns a divendres, de 9 h a 14h.

Les persones que estiguin interessades a realitzar aquesta formació oficial de 690 hores, 100% subvencionada, i obtenir un certificat de professionalitat han d’estar a l’atur, han de ser majors de 18 anys i han de tenir formació de batxillerat o cicle formatiu de grau superior entre d’altres.

El curs es dividirà en diferents temàtiques que s’anirà desenvolupant al llarg de la formació. Alguns dels mòduls formatius previstos per a ser treballats, són la planificació, organització i operació de viatges combinats, així com la planificació, organització i control d’esdeveniments. El procés de gestió de qualitat en hostaleria i turisme; la comercialització d’esdeveniments; la gestió de protocol; l’anglès professional per a turisme; o les pràctiques en empreses del sector.

Algunes de les sortides professionals per les quals el curs prepara de manera formativa són promotor/a d’agència de viatges detallista o majorista; Tècnic de vendes a agències de viatges; programador de viatges combinats a agències de viatges majoristes i detallistes; Responsable del departament nacional o internacional d’agències de viatges majoristes; Tècnic en agència de viatges; Tècnic o promotor de centres de congressos; o membres d’equips organitzatius de fires i esdeveniments.

El curs per obtenir el Certificat de Gestió de viatges i esdeveniments està condicionat a la inscripció mínima de 15 estudiants. El termini per a reserva de plaça finalitza el dia 20 de desembre. Per fer el tràmit de reserva o obtenir més informació, cal dirigir-se a l’Escola d’Enoturisme, a través del correu electrònic [email protected] o trucant al 93 169 41 02. Tot els detalls es poden consultar seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa