VadeVi
L’evolució i la longevitat del vi centraran el primer Fòrum Vivínium
  • CA
Ampolles de vi

!–akiadsense–>

El sector del vi de tot l’estat està convocat al Fòrum Vivínium que es farà els dia 25 i 26 de novembre i que se centrarà dn l’evolució, longevitat i efectes de l’oxigen en el vi. Amb ponents prestigiosos, durant la jornada també es faran sortejos i un tast digital.

La intenció era que aquest esdeveniment es fes de forma presencial a Valladolid però amb l’objectiu de protegir la salut dels assistents i dels ponents enmig de la segona onada de la pandèmia del coronavirus, l’organització ha decidit que es faci tot en format online.

Les sessions es faran en horari de tarda per oferir la possibilitat de participació a professionals d’Amèrica llatina i les diferents intervencions se centraran en conèixer i analitzar els últims avenços relacionats amb l’oxigen, tant des de l’entrada del raïm fins a la criança en ampolla, consolidant un model de transferència del sector i pel sector. Per això, el Fòrum comptarà amb ponents com el Master of Wine Pedro Ballesteros, l’assessor internacional en enologia Pascal Chatonnet o el president de la Subcomissió de tecnologia de l’Organització Internacional del Vi (OIV), Fernando Zamora.

A més, durant aquet esdeveniments es faran sortejos valorar amb més de 3.000 euros en els que es podran aconseguir equips i serveix facilitats pels organitzadors i patrocinadors del fòrum. També es farà un tast de clausura en el que els participants amb residència a l’estat espanyol podran tastar vins del celler Herència Altès.

Trobareu tota la informació i us podeu inscriure seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa