Jack Ma, es retira i regala vi amb missatge

!--akiadsense-->

És l’home més ric de la Xina, es diu Jack Ma i es el fundador d’Alibaba, l’empresa pionera en comerç electrònic a la Xina, més conegut com l’Amazon xinès. Ara, que s’ha retirat, ha decidit fer un regal als seus treballadors. Una ampolla d’escumós rosat amb una missatge molt especial.

Jack Ma va celebrar el seu aniversari, 55 anys, la setmana passada amb l’anunci que deixava la presidència de la seva empresa. Alibaba també compleix 20 anys enguany i Ma es va acomiadar de l’empresa amb una gran festa. A més, va donar un obsequi molt especial a cada empleat, més de 60.000 persones, una ampolla de vi escumós rosat amb un missatge en realitat augmentada que es va fer viral en un no-res i s’ha convertit en una gran demanda a les xarxes socials xineses que es pot visualitzar aquí.

Jack Ma es l’home més ric de Xina, amb un patrimoni net de 38.600 milions de dòlars, segons la revista Forbes. Emprenedor autodidacta que s’ha fet a si mateix, és una de les persones més respectades i admirades en el món dels negocis. Entre les seves diferents facetes, Ma va comprar unes vinyes a Bordeus, Château de Sours, i en el missatge en l’ampolla explica això:

“Quan estudiava la vinificació, em vaig adonar d’una veritat: el treball és com l’aigua, la vida és com el vi. L’aigua influirà en la qualitat del vi, però hauríem de viure la nostra vida amb aroma i sabor, com el vi. Desitjant que tothom visqui seriosament, treballeu feliços”.

L’ampolla de Château de Soeurs Mars Sours es comercialitza a 688 Yuan (87,84€ l’ampolla) en el portal FreshHema.

Nou comentari

Comparteix