Experiencia Verema a El Palace

!--akiadsense-->

Amb motiu del seu centenari, l’històric hotel El Palace de Barcelona (5* GL) ha creat un programa d’oci i gastronomia lligat als clients més emblemàtics que durant aquests cent anys ha tingut l’hotel. La primera experiència d’aquest programa proposa un sopar de verema inspirat en Jean Leon.

El Jardi Diana situat a la terrassa de l’hotel El Palace, a la setena planta, està insporat en el jardí romàntic del palau de Francesc Cambó i dels quadres del pintor modernista Ramon Cases. Compte amb unes espectaculars vistes panoràmiques de la ciutat de Barcelona i per aquesta ocasió es converteix, amb la col·laboració del celler Jean Leon, en una vinya urbana on les persones que decideixen viure aquesta experiència podran gaudir d’un menú inspirat en els àpats que es fan durant la verema i que rendeix homenatge a la personalitat de Jean Leon, qui va ser client de l’hotel i on va fer algunes de les seves amistats en el món artístic.

El menú de verema, es podrà gaudir del 19 al 29 de setembre i s’acompanya de dos dels vins més emblemàtics del celler Jean Leon, el Vinya Gigi Chardonnay i el Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva.

Entre tots els clients d’aquesta experiència Verema es sortejarà una visita exclusiva per a 4 persones al celler Jean Leon. El trasllat al celler es farà des de l’hotel El Palace en un mítiv Yellow Cab d’època, idèntic al taxi de Nova York que conduïa Jean Leon l’any 1949.

Experiencia Verema amb Jean Leona a l’hotel El Palace

Del 19 al 29 de setembre (només sopars) – Rooftop de l’hotel El Palace (7ª Planta)

PVP Experiència Verema: 39€ per persona.

Per reserves:

Hotel El Palace

Gran Via de les Corts Catalanes, 668. Barcelona.

Telèfon Reserves: 93 510 11 30.

www.hotelpalacebarcelona.com

Nou comentari

Comparteix