VadeVi
Licors Portet triomfa al concurs internacional Catavinum
  • CA

L’Àngel (dreta) i el Carlos Portet, els responsables de l’empresa familiar Licors Portet. Foto: Marta Lluvich.

La Ratafia dels Raiers, el Licor de Cassís dera Val, el Licor de Taronja Portet i la Ratafia dels Raiers Reserva 2013, tots ells elaborats per l’empresa Licors Portet, de la Pobla de Segur (el Pallars Jussà), han obtingut sengles medalles d’Or al Concurs Internacional per a vins i licors Catavinum, celebrat l’1 de febrer a Vitòria (Euskadi). Es dóna el cas que la Ratafia Raiers Reserva 2013 ja va obtenir el primer premi al Concours Mondial Bruxelles Wines & Spirits 2011.

Amb aquests guardons, l’empresa assegura que “es veu recompensada la saviesa obtinguda de l’elaboració de Licors del Pirineu des de l’any 1883”, en tant que els seus espirituosos competien amb d’altres begudes alcohòliques dels Estats Units, el Canadà, Itàlia, França o Eslovènia.

“Aquest reconeixement ressalta la intensitat i alta complexitat en els aromes, el bon equilibri i el sabor persistent de cadascun d’aquests elixirs pirinencs”, ressalta la pròpia empresa en un comunicat. “És de destacar el reconeixement obtingut per la Ratafia dels Raiers, el producte estrella que elabora Licors Portet i que enguany celebra els seus 50 anys de vida. Creada l’any 1964 per en Joan Portet Mir, es continua elaborant, avui dia, amb la mateixa fórmula, com es veu, amb excel·lents resultats”, sentencia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa