VadeVi
L’Incavi celebra Sant Jordi amb autors de llibres de vins
  • CA
Martí Gironell se suma a la celebració de Sant Jordi amb vi català des de casa
Martí Gironell se suma a la celebració de Sant Jordi amb vi català des de casa | Twitter

!–akiadsense–>

L’incavi proposa un Sant Jordi a casa, però amb llibres i vins catalans. Com que no es pot gaudir d’aquesta diada als carrers i places, moments especials per connectar els autors amb els lectors, ni a les terrasses ni als restaurants, l’Institut Català de la Vinya i el Vi i les Denominacions d’Origen catalanes s’han sumat a celebrar la diada de Sant Jordi en xarxa, comptant amb la col·laboració i la complicitat d’escriptors d’arreu de Catalunya.

Així, a través de les xarxes socials de l’INCAVI es comparteixen missatges d’escriptors, poetes i periodistes que han publicat darrerament, autors que tenen alguna relació amb el món del vi, ja sigui per l’obra que han escrit o perquè hi tenen una estima especial a diferents territoris vinícoles. Es comptarà amb missatges de Rafel Nadal, Martí Gironell, Jordi Llavina, Meritxell Falgueras, Santi Borrell, Ruth Troyano, Toni Orensanz, entre d’altres.

D’altra banda, els cellers catalans també s’han bolcat a poder oferir vins i caves per aquesta diada de Sant Jordi, facilitant la venda d’aquests productes amb total seguretat i en molts casos, a domicili. L’objectiu, que aquest Sant Jordi tothom pugui brindar des de casa.

Els vídeos es podran trobar als perfils de l’INCAVI a xarxes socials com Twitter, Instagram, Facebook i YouTube.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa