VadeVi
L’Incavi, decidit a seure en una mateixa taula els pagesos del cava amb els grans cellers
Representants d'Unió de Pagesos, Viticultors del Penedès i JARC reunits amb el director de l'incavi, Salvador Puig
Representants d’Unió de Pagesos, Viticultors del Penedès i JARC reunits amb el director de l’incavi, Salvador Puig | DARP

!--akiadsense-->

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig, ha rebut aquest divendres representants d’Unió de Pagesos, JARC i l’Associació de Viticultors del Penedès a la seu de l’INCAVI després de la concentració amb tractors i assemblea que s’ha fet a Vilafranca del Penedès.

Puig ha reafirmat el suport de l’INCAVI i del Departament d’Agricultura, a les reivindicacions dels viticultors i ha anunciat que la consellera Teresa Jordà els rebrà el proper dijous 22 d’agost a Vilafranca i que convocarà una cimera amb les grans empreses del cava, les patronals, el Consell Regulador del Cava i les organitzacions de viticultors per tractar de la situació del sector del cava. Tal com ja avançàvem a Vadevi.

En la reunió també ha recordat el suport de l’INCAVI en el Pla Estratègic de la DO Cava, que cal desplegar-lo amb la màxima celeritat amb l’objectiu de què el cava tingui una major valorització. Igualment, ha reiterat que s’està al costat del Consell Regulador pel màxim control de les seves normes i sistemes de control.

Ambdues parts han coincidit que el cava és un sector fonamental de la viticultura catalana, que té futur, però que cal que es reorienti i aconsegueixi un millor posicionament en el mercat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa