VadeVi
L’Incavi lliura a Proactiva Open Arms els diners recollits durant la Mostra de Vins
  • CA
Salvador Puig lliura la recaptació de 2850€ a Proactiva Open Arms
Salvador Puig lliura la recaptació de 2850€ a Proactiva Open Arms | Incavi

!--akiadsense-->

Proactiva Open Arms ha rebut, aquest dimarts, 2.850€ de mans de l’Incavi, fruit de la campanya solidària que es va dur a terme durant la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

En cada edició d’aquest esdeveniment, la venda de productes promocionals com barrets o plaques de cava es destina a una organització solidària. Salvador Puig, director de l’Incavi, que ha fet el lliurament de la recaptació, explicava perquè es va escollir aquesta ONG, “la tasca que desenvolupa aquesta organització és encomiable i, tenint en compte l’actual situació al Mediterrani, amb milers de persones que fugen de guerres i conflicte, vam creure oportú recollir els diners per lliurar a Proactiva Open Arms”.

Creada l’octubre de 2015, Proactiva Open Arms opera al mar Mediterrani amb la missió de rescatar aquelles persones que volen arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Han estat reconeguts amb diferents premis, com el premi Ciutadà Europeu l’any 2016 i Òscar Camps, el seu fundador, ha estat premiat com a Català de l’Any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa