VadeVi
L’International Wine Challenge posa a prova el Cava amb escumosos del món
  • CA
Saló Cava Premium

!--akiadsense-->

L’International Wine Challenge, un dels més prestigiosos del món, visitarà la DO Cava aquest 12 de febrer. Hi seran el seu fundador Charles Metcalfe que a més és el vicepresident d’aquest guardons.

L’acte té com a principal objectiu la promoció d’aquests premis que aquest 2018 celebren la seva 34a edició. A més a més, en aquesta trobada la DO contrastarà escumosos internacionals de la Champagne, de Nova Zelanda o d’Austràlia guanyador d’Ors i Trofeus amb caves també amb premis, i d’aquesta manera es podran conèixer i apropar-se a les preferències dels compradors britànics i els consumidors actuals de vins. El tast estarà compost d’escumosos guardonats amb medalles d’or, plata i bronze en els últims certàmens.

L’International Wine Challenge, propietat de William Reed Business Media, és considerat com el concurs de vins internacional més meticulós del món amb avaluació amb tastos a cegues. La DO Cava ha obtingut dues medalles d’or, 13 plates i 24 bronzes.

En aquesta ocasió només es tastaran escumosos, però tal com recordava Ester Bachs, Spain Brand Ambassador del concurs, els vins tranquils catalans també han tingut un bon paper. Només en l’edició de 2017 hi van tenir reconeixement Mas la Plana, Perpetual o Joan Giné Blanc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa