Els finalistes del concurs Cartaví de Lleida

!–akiadsense–>

Lleida passa a la final del concurs Cartaví en l’edició d’enguany amb 10 restaurants. El jurat que ha valorat les cartes de vins dels restaurants d’aquesta circumscripció ha estat format per: Francesc Sabanés, diputat i representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Martínez, Vicepresident de la província de Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Nuria Balaguer, membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre, Jordi Paris, representant de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Rafa Gimena, periodista.

La selecció es fa per categories en funció del preu mitjà del menú. En la categoria A, és a dir aquells que el preu supera els 40€ passa a la final La Boscana de Bellvís i Can Boix de Peramola. En la categoria dels restaurant de preu mitjà entre 20€ i 40€ els escollits són El Celler del Roser de Lleida, Cal Xirricló de Balaguer i l’Espurna de Lleida. Finalment pels restaurantts de preu mitjà de menys de 20€ els que passen a la final són 2007 Restaurant de La Fuliola, Ca l’Aagustina de Preixens, La Casa Nostra de Cervera i Níam Restaurant de Tàrrega. Aquests restaurants se sumen als vuit gironins que van quedar semifinalistes en aquest concurs.

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sommeliers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La propera semifinal provincial se celebrarà el dia 12 de novembre a Tarragona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa