Nou restaurants de les comarques de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va s’ha reunit aquest dilluns 21 de novembre a la seu de la Federació d’Hosteleria de Lleida.
El jurat que ha valorat les cartes de vins dels establiments lleidatans estava format per: Jordi Martínez, Sommelier delegat a Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Ramon Solsona, de la Federació d’Hosteleria de Lleida i Gregori Alvareda, Sommelier i membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre.
El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:
CATEGORIA A (premi mig del menú a partir de 40€):
- LA BOSCANA de Bellvís
- L’ESTEL DE LA MERCÈ de Lleida
CATEGORIA B (preu mig del menú a partir de 20€ fins a 40€):
- LO PONTS de Ponts
- CASA MASOVER de Buira
- LA HUERTA de Lleida
- RESQUITX de Golmés
CATEGORIA C (preu mig del meú fins a 20€):
- 2007 RESTAURANT de La Fuliola
- L’ERA DEL SALASSE de Salàs de Pallars
- LA CABANA D’EN GELI de Solsona
La darrera semifinal provincial tindrà lloc el 28 de novembre a l’Estació Enològica de Reus.
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sommeliers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.