VadeVi
Lleida passa a la final del Cartaví 2016 amb nou restaurants

Nou restaurants de les comarques de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va s’ha reunit aquest dilluns 21 de novembre a la seu de la Federació d’Hosteleria de Lleida.

El jurat que ha valorat les cartes de vins dels establiments lleidatans estava format per: Jordi Martínez, Sommelier delegat a Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Ramon Solsona, de la Federació d’Hosteleria de Lleida i Gregori Alvareda, Sommelier i membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A (premi mig del menú a partir de 40€):

  • LA BOSCANA de Bellvís
  • L’ESTEL DE LA MERCÈ de Lleida

CATEGORIA B (preu mig del menú a partir de 20€ fins a 40€):

  • LO PONTS de Ponts
  • CASA MASOVER de Buira
  • LA HUERTA de Lleida
  • RESQUITX de Golmés

CATEGORIA C (preu mig del meú fins a 20€):

  • 2007 RESTAURANT de La Fuliola
  • L’ERA DEL SALASSE de Salàs de Pallars
  • LA CABANA D’EN GELI de Solsona

La darrera semifinal provincial tindrà lloc el 28 de novembre a l’Estació Enològica de Reus.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sommeliers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa