Llopart, el primer celler català que aconsegueix un segell internacional que garanteix la protecció anticovid

El segell es diu Safe Travel i el promou The World Travel & Tourism Council

Un dels espais entre vinyes de Llopart dedicats a l'enoturisme

Un dels espais entre vinyes de Llopart dedicats a l’enoturisme

Llopart ha sigut el primer celler a estar reconegut amb el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i que a la destinació Barcelona gestiona Turisme de Barcelona.

Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.

Dues enoturistes enmig de les vinyes de Llopart

Dues enoturistes enmig de les vinyes de Llopart

Des de l´inici de la pandèmia el departament d´enoturisme de Llopart ha elaborat i portat a terme un pla de contingència anticovid que garanteix la implementació de mesures de seguretat per protegir tant els seus treballadors com els visitants del celler. D´aquesta manera han pogut seguir fent visites, activitats d´enoturisme i esdeveniments culturals sempre adaptant-se a les mesures aprovades a cada moment pel Procicat.

L’obtenció d´aquest certificat se suma amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que Llopart va obtenir fa dos anys i reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió sostenible.

Peu de foto 1:

El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l´entorn.

Peu de foto 2:

Llopart ha implementat un pla de contingència ANTICOVID per totes les seves activitats enoturístiques.

Nou comentari