VadeVi
Llopart, el primer celler català que aconsegueix un segell internacional que garanteix la protecció anticovid
  • CA
Un dels espais entre vinyes de Llopart dedicats a l'enoturisme
Un dels espais entre vinyes de Llopart dedicats a l’enoturisme

!--akiadsense-->

Llopart ha sigut el primer celler a estar reconegut amb el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i que a la destinació Barcelona gestiona Turisme de Barcelona.

Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.

Dues enoturistes enmig de les vinyes de Llopart
Dues enoturistes enmig de les vinyes de Llopart

!--akiadsense-->

Des de linici de la pandèmia el departament denoturisme de Llopart ha elaborat i portat a terme un pla de contingència anticovid que garanteix la implementació de mesures de seguretat per protegir tant els seus treballadors com els visitants del celler. Daquesta manera han pogut seguir fent visites, activitats denoturisme i esdeveniments culturals sempre adaptant-se a les mesures aprovades a cada moment pel Procicat.

L’obtenció daquest certificat se suma amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que Llopart va obtenir fa dos anys i reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió sostenible.

Peu de foto 1:

El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de lentorn.

Peu de foto 2:

Llopart ha implementat un pla de contingència ANTICOVID per totes les seves activitats enoturístiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa