VadeVi
Llopart ja és Corpinnat i envia les primeres ampolles a Rússia
Integral de Llopart ja és Corpinnat
Integral de Llopart ja és Corpinnat

!--akiadsense-->

Llopart tret al mercat les seves primeres ampolles amb la marca Corpinnat. És el segon dels nou cellers que a finals de gener anunciaven que abadonaven la DO Cava. El primer va ser Torelló amb dues de les seves referències.

Les noves etiquetes de Llopart s’han presentat a Dusseldorf, a Prowein, i corresponen a les referències Original 1887 Finca Les Flandes, el Microcosmos Rosé Brut Nature; a les quals seguiran l’Integral Reserva Brut Nature i el Leopardi. El primer mercat en rebre-les ha estat Rússia, que en els darrers anys s’ha convertit en un dels principals importadors de Llopart, on el seu producte s’ha fet un lloc en les enoteques especialitzades.

Actualment Llopart exporta el 18% dels seus vins escumosos i tranquils a més de 30 països, amb un creixement del 3% en l’últim any. Els mercats actuals més significatius per al celler de Subirats són els Estats Units, Rússia i Anglaterra.

Llopart com a membre de Corpinnat elabora escumosos al cor del Penedès, amb raïm autòcton 100% ecològic veremat a mà i vinificat a la propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa