VadeVi
Llopart lliura 4.500€ a la fundació Amics Joan Petit-nens amb càncer
  • CA
El xec  de Llopart de més de 4.500 euros per la fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer
El xec de Llopart de més de 4.500 euros per la fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer

!--akiadsense-->

Llopart ha lliurat la recaptació solidària d’aquest any a la fundació Amics Joan Petit – nens amb càncer. El xec, per valor de 4.605€, l’ha recollit Joan Torner, president de la fundació, al celler de Subirats de la mà de Jesi Llopart i Pere Llopart.

A més, Llopart ha fet arribar durant aquestes festes una ampolla de most per a cadascun dels infants que estan ingressats als hospitals amb què col·labora la fundació.

Els fons recaptats provenen de les vendes del Most Flor de Xarel·lo de l’anyada 2019, el producte solidari que el celler elabora des de fa sis veremes amb la varietat insígnia del Penedès; així com de les entrades de la visita solidària de Portes Obertes que té lloc el 12 d’octubre.

La fundació Amics Joan Petit –Nens amb càncer té com a objectiu la recaptació de fons destinats a la investigació, suport i atenció als nens i nenes amb càncer i a les seves famílies i està vinculada a lHospital de Sant Pau, Sant Joan de Déu i Vall d’Hebrón de Barcelona, Germans Trias i Pujol de Badalona, Parc Taulí de Sabadell, Arnau de Lleida, Sant Joan de Reus i Joan XXIII de Tarragona.

El projecte va néixer fa sis anys, amb les primeres anyades embotellades de most flor de xarel·lo i forma part de la gamma La Vida Secreta de les Plantes. El most està elaborat amb Xarel·lo i és 100% natural, sense additius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa